Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g de pasta corta seca
- 1 de echalot, en mitades
- 350 g de chorizo, en rebanadas
- 1 ramita de mejorana fresca, sólo las hojas
- 80 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pizcas de sal
- 500 g de salsa de jitomate
- 150 - 200 g de queso mozzarella, en trozos
- 120 g de pan molido
- 1 cdita de paprika
- 1 cdita de orégano seco (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3195.6 kJ / 763.8 kcal
- Białko
- 30.6 g
- Węglowodany
- 62.3 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 1448.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Espagueti a la boloñesa
50 Min
Espagueti carbonara
40 Min
Pasta con melón y jamón
40 Min
Molletes con chorizo
40 Min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1 Std. 10 Min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1 Std.
Macarrones boloñesa
40 Min
Macarrones boloñesa
40 Min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 Min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50 Min