Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g de pasta corta seca
- 1 de echalot, en mitades
- 350 g de chorizo, en rebanadas
- 1 ramita de mejorana fresca, sólo las hojas
- 80 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pizcas de sal
- 500 g de salsa de jitomate
- 150 - 200 g de queso mozzarella, en trozos
- 120 g de pan molido
- 1 cdita de paprika
- 1 cdita de orégano seco (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3195.6 kJ / 763.8 kcal
- Białko
- 30.6 g
- Węglowodany
- 62.3 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 1448.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pasta con carne molida
45 min
Macarrones gratinados
40min
Salsa Aurora (Bechamel con jitomate) TM6
15min
Tortitas de coliflor con pollo en salsa roja
1u.
Fideuá con carne (Hestan Cue™)
30min
Pastel azteca
1u.
Horneado de pasta con atún
30min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1u.
Entomatado de cerdo
1u.
Fetuccini a la crema
30min
Espagueti con champiñones y tocino
35min