Cheesecake aux perles de tapioca

Cheesecake aux perles de tapioca

3.3 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
8 parts

Składniki

  • 1590 g d'eau et de l'eau glacée
  • 50 g de perles de tapioca
  • 545 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1 c. à soupe de vinaigre
  • 100 g de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour le moule
  • 200 g de biscuits secs
  • 750 g de fromage à tartiner
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 4 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 536.1 mg
Białko 10.7 g
Kalorie 3577.8 kJ / 855.1 kcal
Tłuszcz 52.3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 28.6 g
Węglowodany 89.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...