Urządzenia i Akcesoria
Barley and Tomato Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
prosciutto3 ½ oz
-
Parmesan cheese in pieces3 ½ oz
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint (opcjonalnie) leaves only3 sprigs
-
shallots in pieces2 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
pearl barley washed and drained4 ½ oz
-
water17 ½ oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 heaping tsp
-
fresh ground pepper plus extra to season, to taste½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved10 ½ oz
-
celery sliced (¼ in.)3 ½ oz
-
arugula leaves1 ½ oz
-
salt to season, to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568 mg
Białko
17 g
Kalorie
1540 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu Stew
30 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min