![Tomato Crusted Salmon with Rice Tomato Crusted Salmon with Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e92dbae9866eedcf6db3f0ec93a303bd/Derivates/718eb865a3495c37e19729c6c9793e6f40eaa346.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 oz fresh salmon fillets, skinless, 4 pieces (approx. 5 oz ea.)
- 3 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained and oil reserved (see Tip)
- 1 oz tomato paste
- 2 garlic clove, divided
- 1 ½ tsp honey
- 2 oz bread crumbs
- 4 pinches salt, divided
- 2 pinches fresh ground pepper
- 2 ½ oz yellow onions, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 7 oz long-grain rice
- 5 ½ oz broccoli florets, small
- 4 oz red bell pepper, diced (¼ in.)
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, broken into pieces
- ½ oz lemon juice
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2932.9 kJ / 701 kcal
- Białko
- 43.8 g
- Węglowodany
- 72.7 g
- Tłuszcz
- 27.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1580.5 mg
Alternatywne przepisy
Mixed Herbs Rice
35 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 dk
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min