Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
TM6

Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 250 g duck breasts, skin on
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 80 g onions, quartered
  • 60 g unsalted butter, diced
  • 10 g anchovy fillets, in oil
  • 100 g spam, diced
  • ¼ tsp smoked paprika
  • ½ tsp garlic powder
  • 10 g rum
  • 100 g cream cheese
  • 200 g apples, unpeeled, cored and halved
  • 2 baguettes, halved lengthways
  • 1 tsp caster sugar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3222.4 kJ / 770.2 kcal
Białko
35.6 g
Węglowodany
90.2 g
Tłuszcz
29.6 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Błonnik
5.4 g
Sód
1701.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy