![Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6) Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8d7c820b07ec5bf7ddc4d8a72bf03468/Derivates/c4c521a383d49cda0e3632bb33e11f7ce21fa8dc.jpg)
Wersje kompatybilne
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g duck breasts, skin on
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 10 g anchovy fillets, in oil
- 100 g spam, diced
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp garlic powder
- 10 g rum
- 100 g cream cheese
- 200 g apples, unpeeled, cored and halved
- 2 baguettes, halved lengthways
- 1 tsp caster sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3222.4 kJ / 770.2 kcal
- Białko
- 35.6 g
- Węglowodany
- 90.2 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 1701.4 mg
Alternatywne przepisy
Turkish Spiced Lamb Bites
1 Std. 30 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Pea Gazpacho
4h 15min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25 min
Savoury Stilton Cheesecake
11 Std. 40 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Spicy Pulled Beef
8h 10min
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 godz.