Urządzenia i Akcesoria
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1701.4 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
90.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mulled Wine
30 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 godz.
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 godz. 20 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Egg and Onion
25 min
Curried Coleslaw
10 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min