Wersje kompatybilne
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g duck breasts, skin on
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 10 g anchovy fillets, in oil
- 100 g spam, diced
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp garlic powder
- 10 g rum
- 100 g cream cheese
- 200 g apples, unpeeled, cored and halved
- 2 baguettes, halved lengthways
- 1 tsp caster sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3222.4 kJ / 770.2 kcal
- Białko
- 35.6 g
- Węglowodany
- 90.2 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 1701.4 mg
Alternatywne przepisy
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3h 30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h