Urządzenia i Akcesoria
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1701.4 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
90.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radish Carpaccio with Cod
Brak ocen
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Potato Gratin (TM5)
1 godz. 10 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Béchamel Sauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Basil Pesto
10 min
Spiced Red Wine Pears
45 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Pineapple Parcels
1 godz.
Shakshuka
50 min