Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Sour Peppers
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
sultanas50 g
-
water lukewarm200 g
-
onions quartered100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
white wine vinegar50 g
-
tomatoes fresh, quartered200 g
-
red peppers sliced (1 cm)200 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
caster sugar25 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
383 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Swede Mash
20 Min
Honey Glazed Carrots
30 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Mango Chutney
1 Std. 20 Min
Cucumber and Mint Raita
25 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Fire and Ice Coleslaw
4 Std. 15 Min
Apple Crumble and Custard
4 Std.
Coleslaw
10 Min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50 Min
Meringue Topped Mince Pies
55 Min
Neapolitan Sauce
1 Std.