Urządzenia i Akcesoria
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
334.5 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
967.2 kJ /
231.2 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled Long Pasta
20 min
Quick Bread Rolls
45 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Pumpkin Spice Mix
5 min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 godz. 20 min
Moroccan-spiced Butter
1 godz. 30 min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3 godz. 40 min
Gluten-free Mince Pies
1 godz. 30 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Mince Pies
1 godz. 10 min