Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
893.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 godz. 15 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min