
Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Chicken, Sweet Potato and Kale Filo Pie
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
sweet potatoes washed, peeled, diced (3 cm)250 g
-
kale washed, dried, stalks removed, cut in small pieces150 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved100 g
-
fresh parsley leaves washed5 g
-
olive oil20 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)400 g
-
passata100 g
-
tomato purée30 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cooking spray, any oil preferably olive or rapeseed oil
-
filo pastry5 sheets
Wartości odżywcze na 160 g
Kalorie
235 kcal /
989 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
0.5 mg