Wersje kompatybilne
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 5.8 g
Alternatywne przepisy
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Sticky Chilli Beef
55 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 Min
Pollock in Champagne Sauce
Brak ocen
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Smoky Pork and Beans
3h
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Marmalade-glazed Ham
1h 50 min