Urządzenia i Akcesoria
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Pork and Vegetables
-
vegetable oil for greasing
-
fresh parsley leaves10 g
-
pork loin with skin1500 - 2000 g
-
coarse sea salt1 Tbsp
-
water600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
potatoes peeled, cut in large pieces (5-6 cm)800 g
-
vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)400 g
Cider Sauce
-
unsalted butter diced20 g
-
water40 g
-
plain flour2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry cider280 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1504 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Leftover Roast Patties with Egg
45 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min