Urządzenia i Akcesoria
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Pork and Vegetables
-
vegetable oil for greasing
-
fresh parsley leaves10 g
-
pork loin with skin1500 - 2000 g
-
coarse sea salt1 Tbsp
-
water600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
potatoes peeled, cut in large pieces (5-6 cm)800 g
-
vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)400 g
Cider Sauce
-
unsalted butter diced20 g
-
water40 g
-
plain flour2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry cider280 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1504 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min