Urządzenia i Akcesoria
Leftover Roast Patties with Egg
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh chives cut in pieces (4 cm)10
-
leftover roast beef cut in pieces200 g
-
leftover roast potatoes200 g
-
leftover roast vegetables200 g
-
creamed horseradish1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
olive oil for frying2 tsp
-
eggs medium or large4
-
salad for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1517 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky Coleslaw
5 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Cheese Straws
30 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Light Blue Dyed Eggs
55 min
Layered Chicken Dinner
2 godz.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Summer Fruits Parcel
20 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 godz. 30 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min