Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 200 g leftover roast beef, cut in pieces
- 200 g leftover roast potatoes
- 200 g leftover roast vegetables
- 1 Tbsp creamed horseradish
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, for frying
- 4 eggs, medium or large
- salad, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1517 kJ / 364 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Aussie Potato Salad
1h 30min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Sandwich Bread
3 Std.
Red Onion Gravy
25 Min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50 Min
Apple Parkin
1 Std. 40 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1 godz. 5 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Jersey Royal Potato Salad
40 Min