Urządzenia i Akcesoria
Leftover Roast Patties with Egg
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh chives cut in pieces (4 cm)10
-
leftover roast beef cut in pieces200 g
-
leftover roast potatoes200 g
-
leftover roast vegetables200 g
-
creamed horseradish1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
olive oil for frying2 tsp
-
eggs medium or large4
-
salad for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1517 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Scrambled Eggs
10 min
Apple Sauce
15 min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Mexican Chicken Ring
55 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Carrot and Swede Mash
20 min