Leftover Roast Patties with Egg

Leftover Roast Patties with Egg

4.8 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • fresh chives cut in pieces (4 cm)
    10
  • leftover roast beef cut in pieces
    200 g
  • leftover roast potatoes
    200 g
  • leftover roast vegetables
    200 g
  • creamed horseradish
    1 Tbsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • olive oil for frying
    2 tsp
  • eggs medium or large
    4
  • salad for serving

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 364 kcal / 1517 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...