Urządzenia i Akcesoria
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fennel halved or quartered to fit in feeder200 g
-
leek white part only200 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 Tbsp
-
soft goat's cheese100 g
-
medium eggs2
-
ricotta cheese100 g
-
quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)375 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612 mg
Białko
12 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Ditalini Vegetable Soup
40min
Celeriac Remoulade
Ninguna valoración
Lemon Curd and Nectarine Tart (TM5)
Ninguna valoración
Pineapple and Coconut Squares
45min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3h 35min
Bistro Mayonnaise
5min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1h 30min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6h
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Fresh jalapeño dip
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min