Urządzenia i Akcesoria
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fennel halved or quartered to fit in feeder200 g
-
leek white part only200 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 Tbsp
-
soft goat's cheese100 g
-
medium eggs2
-
ricotta cheese100 g
-
quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)375 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612 mg
Białko
12 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 godz. 40 min
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9 godz. 15 min
Green Goddess Salad
10 min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Pea and Mint Soup
20 min