Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
20 pieces
Składniki
-
onion halved100 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder650 g
-
garlic cloves2
-
plain flour plus extra 1-2 tbsp70 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil for frying
-
Greek yoghurt200 g
-
smoked salmon sliced150 - 200 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
fresh chives thinly sliced½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
209.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
327.2 kJ /
78.2 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min