![Lentil and Pumpkin Pot Pies Lentil and Pumpkin Pot Pies](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B010C64-9BF9-447E-9579-03DBA9822B7D/Derivates/6C277633-91ED-4A34-9D5F-FD2090B313CF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 431 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7 g
Alternatywne przepisy
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min