Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 431 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7 g
Alternatywne przepisy
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min