
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Garlic Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh parsley leaves½ bunch
-
olive oil70 g
-
lemon juice20 g
-
honey10 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh salmon fillets4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
998.4 kcal /
4177.4 kJ
Białko
92.3 g
Tłuszcz
68.9 g
Węglowodany
3.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Sód
3886.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 godz. 10 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min