Urządzenia i Akcesoria
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
lemon juice20 g
-
dried herbes de Provence3 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
uncooked, whole chicken (approx. 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
carrots sliced (2 cm)200 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (2 cm)350 g
-
potatoes skin on, sliced (1 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
courgettes skin on, sliced (2 cm)300 g
-
red onions sliced300 g
-
red peppers cut in 1 cm strips300 g
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1203.2 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
3218.5 kJ /
769.3 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 godz.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min