
Urządzenia i Akcesoria
Mashed Potatoes (Peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)800 g
-
water1100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
milk to taste60 - 80 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
166.9 kcal /
698.3 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
24.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
319.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cooking White Rice
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Fresh Orange Juice
5 min
Basic Chicken Stock
1 godz. 10 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Steamed Rice
25 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
No fail mash potato
20 min
Lime and Lemonade
5 min