Urządzenia i Akcesoria
Roast Chicken with Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
onion quartered50 g
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil plus 2 Tbsp for drizzling50 g
-
apple cider vinegar25 g
-
white wine100 g
-
uncooked, whole chicken1500 - 2000 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
shallots sliced (1 cm)250 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
water500 g
-
dried herbes de Provence2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044.6 mg
Białko
57.6 g
Kalorie
3686.7 kJ /
881.1 kcal
Tłuszcz
57.2 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic Turkey Stew
45 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chicken Afritada
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min