
Urządzenia i Akcesoria
Roast Chicken with Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
onion quartered50 g
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil plus 2 Tbsp for drizzling50 g
-
apple cider vinegar25 g
-
white wine100 g
-
uncooked, whole chicken1500 - 2000 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
shallots sliced (1 cm)250 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
water500 g
-
dried herbes de Provence2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
881.1 kcal /
3686.7 kJ
Białko
57.6 g
Tłuszcz
57.2 g
Węglowodany
29.6 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Sód
1044.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Lamb Meatballs
45 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min