Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g onion, quartered
- 2 tsp ground smoked paprika
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried rosemary
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 50 g olive oil, plus 2 Tbsp for drizzling
- 25 g apple cider vinegar
- 100 g white wine
- 1500 - 2000 g uncooked, whole chicken
- 250 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 250 g shallots, sliced (1 cm)
- 250 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tsp dried herbes de Provence
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3686.7 kJ / 881.1 kcal
- Białko
- 57.6 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 57.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 1044.6 mg
Alternatywne przepisy
Broccoli and Apple Salad
5min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Ginger Fried Rice
15min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Chicken Nuggets and Chips
1h 15 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min