Urządzenia i Akcesoria
Roast Chicken with Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
onion quartered50 g
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil plus 2 Tbsp for drizzling50 g
-
apple cider vinegar25 g
-
white wine100 g
-
uncooked, whole chicken1500 - 2000 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
shallots sliced (1 cm)250 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
water500 g
-
dried herbes de Provence2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044.6 mg
Białko
57.6 g
Kalorie
3686.7 kJ /
881.1 kcal
Tłuszcz
57.2 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Chicken and Barley Stew
50 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min