Urządzenia i Akcesoria
Leek and cheese tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 slices
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra to dust180 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)80 g
-
sea salt2 pinches
-
water60 g
Leek filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)100 g
-
leek trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
milk120 g
-
eggs4
-
ground nutmeg2 pinches
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
micro herbs to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
215.6 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1532.5 kJ /
366.3 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with lemon cream
45 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Filo chicken pie
45 min
Roasted fennel dip
35 min
Macaroni carbonara
30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min