Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
TM6 TM5

Vegetable bake (Thermomix® Cutter)

4.7 (27 ocen)

Składniki

Topping

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 500 g potatoes, cut to fit through feeder tube
  • 300 g carrots, peeled and trimmed
  • 2 zucchini, trimmed
  • 1 onion, cut into halves vertically
  • 100 g Parmesan cheese, cut to fit through the feeder tube
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 50 g water
  • 180 g pouring (whipping) cream
  • fresh basil leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1055.5 kJ / 252.3 kcal
Białko
9.9 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
12.5 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Błonnik
4.7 g
Sód
441.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy