Urządzenia i Akcesoria
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
potatoes cut to fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled and trimmed300 g
-
zucchini trimmed2
-
onion cut into halves vertically1
-
Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube100 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream180 g
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
441.5 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1055.5 kJ /
252.3 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and mushroom rice
45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Mushroom risotto
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Community fave brown rice salad
55 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Fruity dream
10 min