Urządzenia i Akcesoria
Crunchy broccoli salad with speck
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
speck finely diced (see Tips)150 g
-
raw cashews4 tbsp
-
sunflower seeds2 tbsp
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
celery stalk cut into pieces1
-
red onion30 g
-
broccoli (approx. 1-2), trimmed and cut into wedges400 g
-
mayonnaise (see Tips)80 g
-
natural yoghurt (see Tips)80 g
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
dried cranberries50 g
-
Danish feta crumbled, to serve (see Tips)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346.5 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1132.1 kJ /
270.6 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
Turkey sloppy joes
40 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 Std. 20 Min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min