Urządzenia i Akcesoria
Crunchy broccoli salad with speck
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
speck finely diced (see Tips)150 g
-
raw cashews4 tbsp
-
sunflower seeds2 tbsp
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
celery stalk cut into pieces1
-
red onion30 g
-
broccoli (approx. 1-2), trimmed and cut into wedges400 g
-
mayonnaise (see Tips)80 g
-
natural yoghurt (see Tips)80 g
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
dried cranberries50 g
-
Danish feta crumbled, to serve (see Tips)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346.5 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1132.1 kJ /
270.6 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
High protein brownies
20 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Kale mash
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Community fave brown rice salad
55 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 godz. 10 min