Urządzenia i Akcesoria
Marinated capsicum
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed capsicums (e.g. red, green, yellow, orange)700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground black pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Lemon cake
2 Std.
Chicken stock paste
45 Min
Tomato paste
2 Std. 20 Min
Lemon pepper seasoning
1 Std. 35 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Sweet chilli sauce
1 Std. 5 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Tomato pasta sauce
40 Min