Urządzenia i Akcesoria
Marinated capsicum
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed capsicums (e.g. red, green, yellow, orange)700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground black pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Coleslaw
10 min
Lemon pepper seasoning
1 godz. 35 min
Wholegrain mustard
120 godz.
Herbed lavosh
55 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min