Urządzenia i Akcesoria
Ginger chicken and crunchy noodle salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Ginger soy dressing
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce2 tbsp
-
caster sugar30 g
-
light olive oil60 g
-
sesame oil1 tsp
-
white wine vinegar40 g
Poached chicken and salad
-
piece fresh ginger peeled10 cm
-
water1400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken tenderloins cut into halves500 g
-
mixed salad greens (see Tips)200 - 300 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2 - 3
-
carrot cut into thin slices (see Tips)1
-
radishes cut into thin slices (see Tips)4 - 6
Fried noodles
-
oil for frying
-
fresh chow mein noodles (see Tips)20 - 30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1159.7 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
1941.1 kJ /
462.2 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Vindaloo pork
5 godz. 10 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Wonton soup
1 godz.
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Asian-style pork noodles
1 godz.