Urządzenia i Akcesoria
Ginger chicken and crunchy noodle salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Ginger soy dressing
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce2 tbsp
-
caster sugar30 g
-
light olive oil60 g
-
sesame oil1 tsp
-
white wine vinegar40 g
Poached chicken and salad
-
piece fresh ginger peeled10 cm
-
water1400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken tenderloins cut into halves500 g
-
mixed salad greens (see Tips)200 - 300 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2 - 3
-
carrot cut into thin slices (see Tips)1
-
radishes cut into thin slices (see Tips)4 - 6
Fried noodles
-
oil for frying
-
fresh chow mein noodles (see Tips)20 - 30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1159.7 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
1941.1 kJ /
462.2 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Chicken and cashews
55 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Layered lamb curry
1 godz.
Chicken pad thai
55 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Asian chicken noodle salad
45 min