Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Five spice powder
- 2 tsp Szechuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Duck
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (opcjonalnie)
- 2 duck breasts, skin on
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp soy sauce
- 100 g Asian greens, cut into pieces
- 50 g broccolini, cut into thirds
- 2 tbsp honey
- 2 tsp sesame oil
- 4 fresh mushrooms, cut into slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Białko
- 37.4 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1058.3 mg
Alternatywne przepisy
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Prawn and chicken laksa
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1hod.
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Sicilian prawn salad
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1hod. 15min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Harissa lamb with green couscous
40min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1hod. 5min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min