Urządzenia i Akcesoria
Steamed chocolate cake and poached pears
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Chocolate ganache filling
-
dark chocolate broken into small pieces200 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Chocolate cake
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease120 g
-
plain flour plus extra to dust100 g
-
Beurre Bosc pears ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters3
-
cinnamon quill1
-
eggs separated4
-
sugar100 g
-
dark chocolate broken into small pieces120 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poached pears
-
water1000 g
-
white sugar100 g
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
whipped cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
155.8 mg
Białko
12 g
Kalorie
3872.5 kJ /
925.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
32.8 g
Węglowodany
95.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Versatile smooth soup
45 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25 min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30 min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Spiked and spicy veggie juice
10 min
Mini chocolate bundts
45 min