Urządzenia i Akcesoria
Ultimate mushroom mac n' cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Provolone cheese cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
water1500 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
dried macaroni pasta300 g
-
dried porcini mushrooms rinsed40 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
rindless bacon rashers diced (optional)100 g
-
plain flour60 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
milk800 g
-
sherry vinegar (see Tips)10 g
-
crusty bread (approx. 90 g), torn into small pieces2 slices
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped, to serve2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1061.3 mg
Białko
30.9 g
Kalorie
3369.9 kJ /
805.4 kcal
Tłuszcz
46.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
25.1 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Chilli and cheese nachos
35 min
"Moussaka" bowl
45 min
Chilli with rice
50 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Creamy potato mash
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Macaroni carbonara
30 min
No fail mash potato
20 min