Urządzenia i Akcesoria
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
Granita™ biscuits broken into pieces240 g
-
unsalted butter softened80 g
-
caster sugar150 g
-
fresh limes zested, no white pith, juiced (40 g)2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
cream cheese cut into pieces370 g
-
white rum60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.1 g
Kalorie
1819 kJ /
433.1 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Toffee Pudding
Brak ocen
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Pistachio cream madeleines
24 godz. 35 min
Cheat's Sriracha Sauce
168 godz. 30 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Keftedes (meatballs)
2 godz. 30 min
Seafood con arroz
45 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min