Urządzenia i Akcesoria
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
Granita™ biscuits broken into pieces240 g
-
unsalted butter softened80 g
-
caster sugar150 g
-
fresh limes zested, no white pith, juiced (40 g)2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
cream cheese cut into pieces370 g
-
white rum60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.1 g
Kalorie
1819 kJ /
433.1 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 godz.
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Pasta alla Vodka
15 min