Urządzenia i Akcesoria
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
Granita™ biscuits broken into pieces240 g
-
unsalted butter softened80 g
-
caster sugar150 g
-
fresh limes zested, no white pith, juiced (40 g)2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
cream cheese cut into pieces370 g
-
white rum60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.1 g
Kalorie
1819 kJ /
433.1 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Salsa verde
5 min
Curried pickled fish
49 godz.
Spiced meatball soup (Bakso)
2 godz. 25 min
Wakame Butter
5 min
Delicious lemon pudding
55 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Creamy yoghurt ice cream
24 godz. 10 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Best lemon drizzle cake
35 min