Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in a sticky plum sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Plum sauce
-
water80 g
-
fresh dark red plums stones removed500 g
-
garlic cloves2
-
apple cider vinegar60 g
-
star anise1 tsp
-
raw sugar100 g
-
tamari1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
dried pitted prunes4
-
piece fresh ginger1 cm
-
ground cinnamon¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
Meatballs
-
bread roughly torn1 slice
-
spring onions/shallots cut into quarters3
-
pork mince500 g
-
egg1
-
ground black pepper¼ tsp
Plum glaze
-
water100 g
-
tamari70 g
-
Sriracha sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar20 g
-
cornflour10 g
Rice
-
jasmine rice300 g
-
peanut oil20 g
-
water480 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1827.5 mg
Białko
33.1 g
Kalorie
3723.8 kJ /
890 kcal
Tłuszcz
34.4 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
111 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Apricot Chicken
35 min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Sweet and sour pork
40 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Traditional sausage rolls
50 min