![Honeycomb butter Honeycomb butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bbe553b4-66c5-4c96-a366-477554d07d8c/Derivates/3b56c3bb-bd4a-43ee-bb53-1b1ba2cd83d7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g honeycomb (see Tips)
- 120 g butter (see Tips)
- 2 tbsp honey
- Wartości odżywcze
- na 225 g
- Kalorie
- 5525.3 kJ / 1320.6 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 115.9 g
- Tłuszcz
- 99.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 63.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 712.2 mg
Alternatywne przepisy
Tempered chocolate
40 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Custard
10 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Fruity dream (TM6)
10 min
Salted caramel sauce
40 min
Custard (TM6)
15 min
Lemon curd (TM6)
15 min