Urządzenia i Akcesoria
Fresh tomato chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
fresh coriander leaves only8 sprig
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli cut into pieces and deseeded if preferred1
-
fresh tomatoes cut into halves and deseeded250 g
-
ground cumin¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
965.8 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1270.6 kJ /
303.7 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Jeera rice (Cumin rice)
45 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Coleslaw
10 min
Rice flour
5 min
Apple sauce
20 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Kimchi queso dip
3 godz. 15 min
Sage and black garlic butter
10 min
Roti (for two)
25 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min