Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Asparagi
- 500 g di acqua
- 250 g di asparagi, puliti
Salsa olandese
- 20 g di acqua
- 10 g di succo di limone
- 175 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 1 cucchiaio di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di pangrattato
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Tłuszcz
- 54.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 592.1 mg
Alternatywne przepisy
Purè di patate (TM6)
1h
Bocconcini di pollo piccanti
45min
Finocchi gratinati
30min
Uova alla triestina
30min
Crema di verdure invernale
50min
Bortellina
30min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Besciamella
15 Min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Focaccia genovese (TM6)
5h
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Focaccia
6h