Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone

Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

Cipolle caramellate, miele e succo di limone
  • 25 g di olio di oliva
  • 500 g di cipolla rossa in quarti
  • ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco a listarelle
  • 80 - 100 g di miele di acacia
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 60 g di aceto di vino rosso
  • 70 g di succo di limone spremuto fresco
  • 600 g di palamita
  • 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 305.3 kcal / 1277.8 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 18.7 g
Węglowodany 17.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 467.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...