Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 1.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Carote insaporite (400 g)
20 min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 dk
Contorno di spinaci
25 Min
Fagiolini insaporiti
25 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 dk
Porro insaporito (200 g)
20 min
Porro insaporito (80 g)
15 Min
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3 Std. 45 Min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1sa 20 dk