![Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bb12bea8-41ba-4f9c-9b87-d3bf23d8de00/Derivates/e1e40ac2-85d2-4c72-91e4-10932de4d69d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 1.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1u.
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3 Std. 45 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50 Min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 Min
Fagiolini insaporiti
25 Min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1u.