Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowe jajka z migdałami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
15 sztuk
Składniki
-
80 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
80 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
15 g oliwy z oliwek15 g oleju
-
15 migdałów, blanszowanych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
5.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
318.3 kJ /
76.1 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Laski św. Mikołaja
3h 20min
Ciastka klocki
1h 40min
Świąteczne choinki brownie
2h 50min
Ciasteczka wstążeczki bez cukru
1h 15min
Suflet malinowy z angielskim kremem
1h 15min
Ananasowe carpaccio z różowym sorbetem (TM6, TM7)
20min
Aioli
5min
Placuszki z salsefii
1h
Choinki z kruchych ciastek
45min
Cantucci czekoladowe z pistacjami
2h
Słodki kalendarz adwentowy
1h 20min
Gorąca czekolada z przyprawami korzennymi
10min