Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais, prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel, au goût
- poivre noir moulu, au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Wartości odżywcze
- na 2 portions
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 986 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare de champignons
35 Min
Purée mousseline
40min
Beignets de crevettes et de patates douces
1 Std.
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Sandre en croûte de café
30min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Petits pains au lait de soja
2 godz. 20 min
Chips de légumes au four
1 Std. 45 Min
Gâteau de crêpes aux foies de volaille
1h 50min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min