Urządzenia i Akcesoria
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Dumplings
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
butter chilled, plus extra to grease40 g
-
self-raising flour155 g
-
buttermilk75 g
-
sea salt1 pinch
Stew
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced400 g
-
fresh mixed mushrooms400 g
-
boiling water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
carrots cut into rounds (1 cm)350 g
-
tomatoes cut into pieces2
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
tomato paste80 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper plus extra to sprinkle2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
877.7 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
1925.9 kJ /
460.3 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Chilli with rice
50 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min