Cous cous arcobaleno

Cous cous arcobaleno

3.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

Condimento
  • di salsa tahini
    85 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    115 g
  • di acqua
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di rucola
    170 g
Cous cous
  • di acqua
    450 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di cous cous
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di pomodorini ciliegino gialli a metà
    250 g
  • di pomodori secchi sott'olio sgocciolati e a listarelle
    190 g
  • di olive Kalamata denocciolate
    190 g
  • cetriolo sbucciato e a fettine
    1
  • di cipolla rossa di Tropea a listarelle
    150 g
  • di carote pelate e a listarelle
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 452.8 kcal / 1894.3 kJ
Białko 14.9 g
Tłuszcz 15.7 g
Węglowodany 71.3 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 946.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...