Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Condimento
- 85 g di salsa tahini
- 115 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 170 g di rucola
Cous cous
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cous cous
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodorini ciliegino gialli a metà
- 190 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a listarelle
- 190 g di olive Kalamata denocciolate
- 1 cetriolo, sbucciato e a fettine
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a listarelle
- 200 g di carote, pelate e a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1894.3 kJ / 452.8 kcal
- Białko
- 14.9 g
- Węglowodany
- 71.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 10.5 g
- Sód
- 946.9 mg
Alternatywne przepisy
Ceci al pomodoro
40min
Caffè macinato
5min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Salmone marinato
2h 30min
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15 Min
Grano saraceno con pollo e agretti
30min
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Falafel con salsa speziata al pomodoro, peperoni e cocco
9 Std.
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Poké Bowl vegan
50min
Hummus ai pomodorini
1h