Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di Gouda
- 70 g di porro a rondelle
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di peperoncino rosso, a fettine (1cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperone rosso, a cubetti (1cm)
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 250 g di broccoli, a fette (1cm)
-
750
g di ricotta
lub 750 g di Quark (formaggio cremoso) - 3 uova
- 2 g di gomma xantana
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2073 kJ / 495 kcal
- Białko
- 40.3 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 29.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1494.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger di ceci e verdure
40min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Involtini di melanzane (vegan)
15 Std.
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40min
Menù: Zuppa di fagioli al pomodoro; Frittata di cavolo e Feta
40min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Gattò di patate e spinaci
2h
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Pagnotte di Santa Chiara
5h
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min