Pain bis gratiné à la méditerranéenne
TM6 TM5

Pain bis gratiné à la méditerranéenne

4.8 (14 ocen)

Składniki

  • 8 tranches de pain bis (1 cm)
  • 100 g de fromage, en morceaux de 2,5 cm (Appenzeller, Emmental, Gruyère ou Gouda)
  • 1 poivron rouge, coupé en quartiers (env. 120 g)
  • 100 g de salami, en tranches, coupées en quatre
  • 100 g de jambon cuit, en tranches, coupées en quatre
  • 170 g de champignons de Paris frais, en tranches
  • 100 g de crème entière
  • ¼ de c. à café de sel
  • ¼ de c. à café de poivre, moulu
  • ½ c. à café d'origan séché

Wartości odżywcze
na 1 tranche
Kalorie
1048 kJ / 250 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy