Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g spanac tânăr, proaspăt
- 2 căței de usturoi
- 100 g ceapă, tăiată sferturi
- 20 g ulei de măsline
- 2 lingurițe chimion măcinat
- 1 linguriță coriandru măcinat
-
1
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițat
lub 1 linguriță cu vârf concentrat pastă de legume - 300 g cartofi noi, tăiați cubulețe (1 cm)
- 1000 g apă
- 240 g năut, din conservă, clătit, scurs (1 conservă x 400 g)
- 2 linguri tahini
- 1 ½ linguriță sare de mare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- ½ lămâie, doar zeama proaspăt stoarsă (aprox. 20 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 731 kJ / 175 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuiburi de spaghetti cu chifteluțe de linte
Keine Bewertungen
Salată de quinoa cu pui și avocado
1h 15min
Salată mexicană cu quinoa
30 min
Scones cu dovleac
25 min
Salată de conopidă condimentată, coaptă și iaurt cu mentă
1h
Chifle bao cu cărbune
Keine Bewertungen
Ștrudel cu ciuperci, feta și spanac
1 Std. 45 Min
Fulgi de ovăz cu mere coapte
1h
Suc jamaican de morcovi
15 min
Tocană de fasole ochi negru și legume
2h 10min
Supă cu cartofi dulci, ardei roșu și fasole cannellini
35 min
Suc dulce de sfeclă
15 min