Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g pătrunjel proaspăt
- 25 g unt, tăiat cuburi
- 125 g praz, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 cățel de usturoi
- 300 g dovlecei, tăiați bucăți (3 cm)
- 150 țelină tulpină, tăiată bucăți (3 cm)
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume
lub 2 cuburi de concentrat de legume (pentru 0,5 l) - 250 g varză creață, fără cotor, frunzele tocate mărunt (5 mm)
- 150 g mazăre congelată
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă de legume
50 Min
Ciorbă de legume (Minestrone)
45 min
Pește în sos de curry
35 min
Borș rusesc
50 Min
Salată de crudități
10 Min
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Brak ocen
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Brak ocen
Bolul lui Buddha cu falafel de linte și rodie
24h 50 min
Borș ucrainean cu sfeclă roșie
25 min
Supă de morcovi cu ghimbir
20min
Supa mirilor
1 Std. 15 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 min