Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g orez brun
- 50 g caju crud
- 15 g ulei de măsline
- 100 g ceapă, tăiată sferturi
- 800 g dovlecei, tăiați bucăți (5 cm)
- 2 căței de usturoi
- 20 g busuioc proaspăt, tulpinile și frunzele
- 450 g apă
-
1
linguriță cu vârf concentrat pastă de legume (vezi recomandări)
lub 1 cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l) - 5 g frunze de mentă proaspătă, plus pentru decor
- ½ linguriță sare de mare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 780 kJ / 187 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă de dovleac
35 min
Pastă de caju cu verdețuri
10 min
Vinete crocante cu cremă de gulii
1 godz.
Supă cremă de ciuperci
20 min
Cheesecake raw de căpșune
7h 45min
Supă cu broccoli și linte roșie
30 min
Crudități cu sos de nuci
5 min
Supă de morcovi cu ghimbir
20 min
Salată de conopidă cu cartofi dulci și nuci
40 min
Supă cremă de dovlecei
25 min
Supă de cartof dulce și dovlecel
25 min
Supă de conopidă cu brânză
30 min