Supă de dovlecei cu busuioc și caju

Supă de dovlecei cu busuioc și caju

4.3 22 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porții

Składniki

  • orez brun
    20 g
  • caju crud
    50 g
  • ulei de măsline
    15 g
  • ceapă tăiată sferturi
    100 g
  • dovlecei tăiați bucăți (5 cm)
    800 g
  • căței de usturoi
    2
  • busuioc proaspăt tulpinile și frunzele
    20 g
  • apă
    450 g
  • concentrat pastă de legume (vezi recomandări)
    1 linguriță cu vârf
    1 cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l)
  • frunze de mentă proaspătă plus pentru decor
    5 g
  • sare de mare
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    1 - 2 prize

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 7.3 g
Kalorie 780 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...