Urządzenia i Akcesoria
Maple-glazed Carrots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
carrots peeled, cut in batons (7 cm long)600 g
-
olive oil40 g
-
maple syrup60 g
-
wholegrain mustard4 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
495.2 mg
Białko
1 g
Kalorie
658.3 kJ /
157.4 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min