Urządzenia i Akcesoria
Maple-glazed Carrots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
carrots peeled, cut in batons (7 cm long)600 g
-
olive oil40 g
-
maple syrup60 g
-
wholegrain mustard4 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
495.2 mg
Białko
1 g
Kalorie
658.3 kJ /
157.4 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min