Potato Soup with Parsley Pesto
TM6 TM5 TM31

Potato Soup with Parsley Pesto

4.4 (27 ocen)

Składniki

Parsley Pesto

  • 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 25 g fresh parsley leaves
  • 25 g pine nuts
  • 75 g extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp fine sea salt

Potato Soup

  • 475 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g onions, quartered
  • 25 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 500 g water
  • 200 g whole milk
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1400.4 kJ / 334.7 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
27.9 g
Tłuszcz
22.7 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
3.6 g
Sód
946.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy