Urządzenia i Akcesoria
Salmon Burger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
fresh dill10 g
-
onions50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
grated lemon zest¼ tsp
-
medium egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
sunflower oil for frying1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.6 g
Kalorie
839 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Colourful Quinoa Salad
40 min
Chickpea and Ham Balls
35 min
Sunday Morning Brekky Bake
1 godz. 15 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min