Urządzenia i Akcesoria
Roast Chicken with Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
onion quartered50 g
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil plus 2 Tbsp for drizzling50 g
-
apple cider vinegar25 g
-
white wine100 g
-
uncooked, whole chicken1500 - 2000 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
shallots sliced (1 cm)250 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
water500 g
-
dried herbes de Provence2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044.6 mg
Białko
57.6 g
Kalorie
3686.7 kJ /
881.1 kcal
Tłuszcz
57.2 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Traditional Irish Stew
4 godz. 30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min