Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Bruschetta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
434.9 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
906.3 kJ /
216.6 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry Lemonade
10min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Bruschetta
3h
Orange and Pear Pavlova
5h
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Pink Lemonade
30min
Mulled Wine
30min
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Pico de Gallo
5min
Stracciatella Soup
30min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min