Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Bruschetta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
434.9 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
906.3 kJ /
216.6 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Salad
10 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Brak ocen
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Pickled Onions (TM5)
30 min
Apple Tart
Brak ocen
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 godz.
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.