Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Bruschetta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
434.9 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
906.3 kJ /
216.6 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Berry Dream
10 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 godz.
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min