Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herb Butter
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves3 - 4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh chives cut in pieces (2 cm)10
-
coarse sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter soft250 g
Vegetables and Steaks
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
sunflower oil plus extra for brushing30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
water500 g
-
broccoli florets400 g
-
sirloin steaks (3.5 cm thick)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
63 g
Kalorie
4543 kJ /
1084 kcal
Tłuszcz
81 g
Błonnik
6.7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min