Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g shallot, halved
- 4 garlic cloves
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, deseeded, cut in pieces
- 30 g neutral oil (eg. vegetable oil)
- 300 g coconut milk
- 250 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 3 tsp red curry paste (see tip)
- 300 g sweet potato, peeled, cubed (3-4 cm)
- 25 g lime juice, freshly squeezed
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 50 g fresh baby spinach
- 450 g white fish fillets, skinless, boneless, (e.g. cod, seabass), cut in pieces (5-6 cm)
- coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- 1 lime, cut in wedges, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1207.8 kJ / 288.7 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 487.7 mg
Alternatywne przepisy
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Seafood Korma
40 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min