Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)6
-
dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)400 g
-
dairy-free milk of choice unsweetened200 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
199.1 mg
Białko
8 g
Kalorie
1533.3 kJ /
366.5 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Lemonade
5 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Caprese Omelette
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min